20:00

Årsta FF 1

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Årsta FF 1

Hej!
Tredje raka segern i Sanktan inhämtades ikväll mot Årsta. Vi vann till slut säkert med 4-2 efter långa stunder med övertygande spel. Vi inledde utmärkt med ett effektivt spel och gick snabbt upp till 2-0 genom Adde och Yassir. Sedan blev vi lite orörliga, blev av med bollen i fel lägen samt gjorde ett par misstag och så hade Årsta gått ikapp och första halvlek slutade oavgjort 2-2.
I andra halvlek så skapade vi fler chanser genom bra rörelse och fint passningsspel och till slut hade Filip konstsparkat in 3-2 och Yassir stängde boken med 4-2 på straff. Vi fick en spelare utvisad med kvarten kvar men det var ändå vi som förde spelet via bra rörelse, ett enklare passningsspel och fin attityd - egentligen spelade vi som bäst när vi hade en man mindre på planen. Vi kommer vara en klass bättre när vi dribblar lite mindre och spelar enklare på mittfältet.
Lite extra beröm idag till Max, Adde, Melle och Yassir (som avslutade som mittback).